REŠITVE

TrusterPRO ERP

TrusterPRO ERP je rezultat raziskav in razvoja v Etrustu in je prilagojen strojni industriji s poudarkom na proizvajalcih kmetijske in gozdarske mehanizacije. Neodvisna programska rešitev s poudarkom na planiranju proizvodnje omogoča celovit pretok informacij v procesu proizvodnje ter zagotavlja on-line pregled nad dogodki v proizvodnji za mojstre, tehnologe, planerje in management. Zgrajena je tako, da je povezljiva z drugimi sistemi preko API vmesnikov, stroji in procesno opremo. Modularnost omogoča loT povezave na stroje in opremo ter uvedbo digitalnih dvojčkov za simulacije in optimizacije proizvodnje. Za zahtevnejše proizvodnje je TrusterPRO povezljiv s Siemens Preactor orodjem za napredno razporejanje in planiranje proizvodnje .

Implementacija informacijskih sistemov

Zaposleni v Etrustu se že vsa leta ukvarjamo z razvojem in implementacijo informacijskih sistemov, s poudarkom na proizvodnih poslovnih sistemih. Pomembno je, da del ekipe podrobno pozna procese proizvodnih podjetij, saj se poleg razvoja ukvarjamo tudi s svetovanji s področja procesnih izboljšav ter digitalizacije procesov.

Referenčne inštalacije

Referenčne inštalacije imamo v prepoznavnih podjetjih kot so Tehnos d.o.o., ki je bil gazela v letu 2017, Uniforest d.o.o., ki ima patentiranih precej rešitev in so prejeli veliko število nagrad in priznanj ter Novem Car Interior Design d.o.o., ki je bil preko agencije SOM leta 2016 Izbran kot najboljši zaposlovalec tujih Investitorjev, dokazujejo primernost in usposobljenost ekipe.
DIGITALIZACIJA

V TREH korakih do digitalne proizvodnje.

KoraK 1

Ocena oz.
posnetek stanja

Skupaj z vami najprej naredimo uvodni sestanek, katerega namen je prepoznati katere proizvodne procese želite digitalizirati.
KORAK 2

Digitalizacija

Na podlagi vaših proizvodnih procesov skupaj z vami začnemo pripravljati t.i. »Blueprint« – načrt za uvedbo našega sistema, ki nam služi tudi kot zapisnik za primo-predajo projekta. Na podlagi Blueprinta začnemo s postopki digitalizacije vaših proizvodnih procesov ter njihovo implementacijo.
KORAK 3

Optimizacija

Skupaj z vami spremljamo delovanje proizvodnega sistema in izvajamo kontinuirano optimizacijo vaših procesov na podlagi vaših proizvodnih specifik.
Pomoč strankam

Pogosta vprašanja in odgovori

Manufacturing Execution System ali MES je računalniška programska oprema, ki omogoča nadzor in optimizacijo proizvodnih procesov v realnem času. Prednost našega Etrust MES je tudi v tem, da je sistem po zgradbi neodvisen od operacijskega sistema in se ga lahko implementira v vsako okolje, kar omogoča enostavnejšo in cenejšo integracijo z obstoječo infrastrukturo v podjetju. Poleg tega je dostopen kjerkoli in kadarkoli enostavno preko spletnega brskalnika.

Skupaj z vami najprej naredimo uvodni sestanek, katerega namen je prepoznati katere procese želite digitalizirati. Nato na podlagi zahtevnosti vaših proizvodnih procesov pripravimo ponudbo za uvedbo našega sistema v vaše podjetje. Po potrditvi ponudbe skupaj z vami začnemo pripravljati t.i. »Blueprint« – načrt za uvedbo sistema, ki nam služi tudi kot zapisnik za primo-predajo projekta. Ker imamo lastno projektno pisarno in smo vpisani v DIH katalog kot strokovnjaki na področju digitalne transformacije, našim strankam nudimo tudi pomoč pri pridobivanju financiranja z razpisov, kot je npr. P4D – spodbude za digitalno transformacijo MSP.

Čas digitalizacije je odvisen od velikosti podjetja. Predlagamo, da stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov in, da se pogovorite o tem, kako bi digitalne rešitve lahko koristile vašemu podjetju.

REFERENCE

Naše rešitve uporabljajo

Razpisi

Išči po spletišču

Search

Uporaba piškotkov​

Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.