Rešitve

Naše rešitve

Pomoč strankam

Pogosta vprašanja in odgovori

Manufacturing Execution System ali MES je računalniška programska oprema, ki omogoča nadzor in optimizacijo proizvodnih procesov v realnem času. Prednost našega Etrust.Cloud MES je tudi v tem, da je sistem po zgradbi neodvisen od operacijskega sistema in se ga lahko implementira v vsako okolje, kar omogoča enostavnejšo in cenejšo integracijo z obstoječo infrastrukturo v podjetju. Poleg tega je dostopen kjerkoli in kadarkoli enostavno preko spletnega brskalnika.

 

Skupaj z vami najprej naredimo uvodni sestanek, katerega namen je prepoznati katere procese želite digitalizirati. Nato na podlagi zahtevnosti vaših proizvodnih procesov pripravimo ponudbo za uvedbo našega sistema v vaše podjetje. Po potrditvi ponudbe skupaj z vami začnemo pripravljati t.i. »Blueprint« – načrt za uvedbo sistema, ki nam služi tudi kot zapisnik za primo-predajo projekta. Ker imamo lastno projektno pisarno in smo vpisani v DIH katalog kot strokovnjaki na področju digitalne transformacije, našim strankam nudimo tudi pomoč pri pridobivanju financiranja z razpisov, kot je npr. P4D – spodbude za digitalno transformacijo MSP.

Čas digitalizacije je odvisen od velikosti podjetja. Predlagamo, da stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov in, da se pogovorite o tem, kako bi digitalne rešitve lahko koristile vašemu podjetju.

REFERENCE

Naše rešitve uporabljajo

Razpisi